1
2
4
5

Menu

HAZART

kunststichting

Pimpelmees 3
3766 AX Soest
T 035 6013150

info@hazart.nl

openingstijden rondleidingen vrijwilligers

2020 Atelierlint Soest

19-09-2020 - 20-09-2020| Kunstzaal Hazart

Naast de expositie ‘Quatro Amici’ waaraan vier kunstenaars deelnemen met beelden en tekeningen heeft Hazart een ruimte beschikbaar gesteld aan drie deelnemers aan het Atelierlint. De exposanten zijn:

Karin Alberts
Karin laat zich graag inspireren door de natuur dicht om haar heen, door landschappen, door bloemen uit haar moestuin of door de vormen van mens en dier. Veel onderwerpen dus die haar inspireren en die ze - met gebruikmaking van diverse technieken op papier of doek zet.
‘Het schilderen is elke keer weer een zoektocht en ontdekkingsreis. Mezelf blijven focussen op de essentie. Niet alles willen schilderen wat ik zie, maar inzien dat veel details niet relevant zijn’. 

Jeannet Kool
Jeannet maakt abstracte schilderijen, vaak met gemengde technieken (mixed media) omdat dit de meeste mogelijkheden biedt om tot nieuwe vormen te komen. De schilderijen zijn geïnspireerd op reizen in Azië en Afrika, waarin de natuur, de zee, nomadenvolken en het Boeddhisme een belangrijke rol spelen. WABI SABI - finding beauty in the imperfect and the incomplete. Vanuit de filosofie van Wabi Sabi is haar werk gebaseerd op de schoonheid van imperfectie uit de natuur en de stedelijke omgeving. 

Lettie Kuijvenhoven
Ik ben regelmatig op een schrootberg te vinden, daar verzamel ik afvalmateriaal. Ik las deze losstaande elementen van staal aan elkaar en voeg er kleurrijke elementen aan toe. Daarbij ben ik doorlopend met het schroot in gesprek. Het oude, verroeste metaal en de nieuwe kleurrijke elementen harmoniëren met elkaar, hetgeen ontroering oproept.

Zondagmiddag optreden van Maroesjka Vermolen en Erik Wijnands.