1
3
4
5

Menu

HAZART

kunststichting

Pimpelmees 3
3766 AX Soest
T 035 6013150

info@hazart.nl

openingstijden rondleidingen

Beeldentuin

Het hele jaar door is de beeldentuin van HazArt te bezoeken. Naast de vaste collectie van de kunststichting vindt u hier ook beeldhouwwerk dat te koop is. In voor- en najaar wisselt het aangebodene. De beelden in de tuin zijn o.a. van ijzer, staal, natuursteen, kunststof, hout en brons. Groot en klein, veelkleurig en in één kleur, figuratief en/of abstract. De collectie is door de stichting verkregen via legaten, giften, aankopen en langdurig bruikleen en bestaat ondermeer uit werken van Richard Brixel (SE), Dup Darie (RO), Grégory Anatchkov (FR), Jos van Vreeswijk, Theo ten Voorde, Fanny Ferré (FR), Chris van den Berg, Gustavo Beckelmann (PY), Ingrid Breuers, Rob Schreefel, Paul Dennis Edens, Evert van Hemert, Guido Messer (DE), Hennie van Overbeek, Wim van Tol, Jurriën Strelitski, Linda Verkaaik, Herman van der Made, Markó Markov en Irène Prinsen.

Rondleidingen voor groepen zijn momenteel niet mogelijk. Wel is er een A6-boekje beschikbaar waarin foto's van alle 80 sculpturen/objecten in de tuin zijn opgenomen.

Kosten € 2,-. Wilt u het in voorbereiding op uw bezoek toegestuurd krijgen maak dan € 4,75 (boekje+portokosten) over op NL61 RABO 0379 9207 00 t.n.v. Kunststichting Hazart o.v.v. 'Beeldentuinboekje'.

Gebruik het contacformulier wanneer u onze nieuwsbrief wilt ontvangen

Klik op een foto voor meer informatie