1
2
4
5

Menu

HAZART

kunststichting

Pimpelmees 3
3766 AX Soest
T 035 6013150

info@hazart.nl

openingstijden rondleidingen vrijwilligers

Beeldentuin

Het hele jaar door is de beeldentuin van HazArt te bezoeken. Naast de vaste collectie van de kunststichting vindt u hier ook beeldhouwwerk dat te koop is. In voor- en najaar wisselt het aangebodene. De beelden in de tuin zijn o.a. van ijzer, staal, natuursteen, kunststof, hout en brons. Groot en klein, veelkleurig en in één kleur, figuratief en/of abstract. De collectie is door de stichting verkregen via legaten, giften, aankopen en langdurig bruikleen en bestaat ondermeer uit werken van Richard Brixel (SE), Dup Darie (RO), Grégory Anatchkov (FR), Wouter Bouwman, Theo ten Voorde, Fanny Ferré (FR), Chris van den Berg, Gustavo Beckelmann (PY), Rob Schreefel, Paul Dennis Edens, Evert van Hemert, Guido Messer (DE), Hennie van Overbeek, Jurriën Strelitski, Gerard Höweler, Linda Verkaaik, Herman van der Made, Markó Markov en Irène Prinsen.

Naast de vaste collectie exposeren leden van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers recente werken

Groepen vragen we zich van tevoren aan te melden. Rondleidingen zijn weer mogelijk vanaf 15 mei; uitsluitend op afspraak. Combinatie met een lunch is mogelijk.

Bestel hier de:  MINI-CATALOGUS: BEELDENINSOEST2023
Bij de beeldentuinopstelling is een mini-catalogus (A6-formaat, 70 pagina's) beschikbaar die u ook on-line kunt bestellen. Hierin zijn opgenomen kleurenfoto's van alle sculpturen/objecten die momenteel getoond worden in de beeldentuin met korte toelichting. Maak € 4,50 over op NL61 RABO 0379 9207 00 t.n.v. Hazart kunststichting. U betaalt de portokosten en steunt Hazart met € 1,45! Meer mag natuurlijk ook. Met onze dank hiervoor!

We sturen u het boekje per omgaande toe. Vermeld s.v.p. wel uw n.a.w.-gegevens!